Rólunk

Autószeretet, lelkesedés és alázat.

Erre a három alappillérre épült a Kocsiguru. A 2014-ben alapított vállalkozásunkkal tisztességes és kiemelkedő szolgáltatást kívánunk nyújtani ügyfeleinknek a kezdetektől fogva. Azóta vállalatcsoporttá nőttünk, és 32 munkatársunkkal, évi több mint 1000 eladott autónkkal bizonyítjuk, hogy az iparágban képesek vagyunk új utakat járni és pozitív változásokat elérni.

Cégcsoportunk nem csak autókölcsönzéssel foglalkozik, hanem autókereskedéssel, flottakezeléssel, tanácsadással és szervizeléssel is. Széleskörű szolgáltatásainkkal képesek vagyunk szakértő megoldásokat biztosítani ügyfeleink minden autóval kapcsolatos igényére.

Missziónk

Küldetésünk, hogy értéket teremtsünk és hosszú távú kapcsolatokat építsünk ki partnereinkkel. 

Számunkra a legfontosabb ügyfeleink maximális elégedettsége. Minden erőforrásunkat felhasználjuk annak érdekében, hogy ezt garantáljuk.

Csapatunk tagjai felelősségteljesek, célorientáltak. Minden nap azon dolgoznak, hogy egyszerű és rugalmas autókölcsönzést biztosítsanak mindenki számára.

Bérautó Flotta

Gazdaságos városi kisautót keres? Esetleg mikrobuszt vagy tehergépkocsit? Bérautóink között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

0-24 asszisztencia

Az általunk nyújtott szolgáltatásnak köszönhetően nyugodt lehet útközben, tudván azt, hogy segítség csak egy telefonhívásnyira van Öntől.

biztosítások

Biztosításaink védik Önt és családját, legyen szó az autó meghibásodásáról vagy balesetről.

átlátható működés és árak, rejtett költségek nélkül

Az alacsony kilométerrel rendelkező és kifogástalan állapotú gépkocsijainkat rendszeresen karbantartjuk, és a megfelelő szezonhoz igazodva biztonságos téli- vagy nyárigumikkal látjuk el azokat. Kínálatunkban rendelkezésre állnak kis-, közép- és felsőkategóriás bérautók, így nyaraláshoz, utazáshoz vagy teherszállításhoz egyaránt megtalálhatja nálunk az ideális járművet. 

Érdekli a többi gépkocsi is?