Milyen dokumentumokra van szükség az autókölcsönzéshez, és Mik a bérlés feltételei?

Az autókölcsönzéshez szükségünk van az érvényes vezetői engedély mellett érvényes személyazonosító okmányra, mely lehet személyi igazolvány vagy útlevél. A kölcsönzés feltétele a bérelt gépkocsi típuásától is függ, erről részletes tájékoztatást a "Rólunk - Feltételek" almenüben olvashat, de telefonon vagy személyesen is válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésre.

Mit tartalmaz a bérleti díj? Vannak-e egyéb felmerülő költségek?

A bérleti díj tartalmazza a gépjármű kölcsönzését a kiválasztott időtartamra. Az autó a kötelező gépjárműbiztosítás mellett rendelkezik extra biztosítással arra az esetre, ha bármilyen anyagi vagy személyi kár következne be.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre az autókölcsönzéshez?

A kölcsönzési díjat kiegyenlítheti online felületünkön bankkártyával vagy utalással. Csak akkor indítjuk el az autókölcsönzési folyamatot, amennyiben az összeg megérkezett hozzánk. Személyesen természetesen lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

Mi a minimális és maximális bérleti idő?

A minimális bérleti idő 1 nap, a maximális időtartartam pedig 3 hónap. Amennyiben 3 hónapnál hosszabb időre szeretné igénybe venni autókölcsönző szolgáltatásunkat, keressen meg minket egyedi ajánlatért telefonon, írásban vagy személyesen!

bérlési feltételeink

Az autókölcsönzés részletes feltételeiért kattintson a lenti gombra!

Hol használhatom az autót? Elhagyhatom vele az országot?

A bérelt gépjármű Magyarország teljes területén használható, azonban az országot nem lehet vele elhagyni. 

Vannak-e kilométerkorlátozások? használhatom autópályán az autót?

A napi kilométerkorlát 250 km, efölött 45 Ft/km felárat számítunk fel. Az autókat természetesen lehet használni autópályán, de az autópálya-matrica beszerzése a bérlőt terheli. 

Mit kell tennem, ha balesetet szenvedek az autó bérlése alatt, vagy bármilyen meghibásodást észlelek?

Amennyiben bármilyen meghibásodást észlel az autóban, rögtön húzódjon félre olyan helyre, ahol biztonságosan meg tud állni. Ezután hívja fel non-stop asszisztenciánkat, akik segíteni fognak a probléma megoldásában. Amennyiben balesetet szenved és személyi sérülés történik, azonnal hívja a mentőket. Ezután amint lehetősége lesz rá, hívja a non-stop asszisztenciát a baleset bejelentéséért. 

MILYEN FELTÉTELEKKEL LEHET VISSZAADNI AZ AUTÓT, ÉS MIK A KÉSEDELMI DÍJAK?

A bérelt gépjárművet a közösen egyeztetett időpontig juttassa vissza a kiválasztott címre. Amennyiben a határidő lejárta után hozza vissza az autót, késedelmi díjat számolunk fel. Az autót abban az állapotban kell visszahozni, amiben a kölcsönzéskor társaságunk átadta Önnek. 

Kérdése van? szívesen segítünk!